top of page
  • Foto van schrijverSuus

Structuur aanbrengen, helpt een beetje om mijn hoofd te verlichten…

Pffff zolang er nog geen oplossing is moeten we de dagen doorkomen… elke maand op nieuw. Wat mij wel helpt om mijn schreeuwende, zeer onrustige en vergeetachtige hoofd een beetje onder controle te houden is structuur.


Zo moet ga ik nu al een tijdje naar de fysiotherapeut voor een blessure. En dat werkt alleen als ik altijd op een vaste dag en vast tijdstip terecht kan. Kan dat niet. Dan raak ik helemaal gestresst. ik heb dit dan uitgelegd en mijn fysiotherapeut boekt nu voorruit zodat ik die structuur heb.

Maar dat geldt ook voor sporten. Als ik dat wil volhouden want ik merk dat mijn gestresste en zwaar gefrustreerd hoofd er wel lichter van wordt dan moet ik dat plannen. Maar wel dus elke maandag om 19 uur en elke  donderdag om 8 uur ‘morgens. Zodat ik weet dat thuis alles is geregeld en ik me alleen daarop hoef te concentreren.Kamp jij met PMDD? Helpen deze tips? Of heb jij nog andere tips? Deel ze gerust!


Liefs Suus

435 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page