top of page

PMDD brochure

Leestijd: 3 min.

Stichting PMDD heeft een eigen brochure ontwikkeld. Hierin kan men evidence based informatie vinden over PMDD. Denk je PMDD te hebben en ga je voor het eerst naar de huisarts of gynaecoloog? Download onze brochure en neem hem mee naar je specialist.

Disclaimer

Overname van informatie uit deze brochure is toegestaan onder voorwaarde van de bronvermelding; aldus Stichting PMDD Nederland. De inhoud van deze brochure is met grote zorg samengesteld. De basis voor deze brochure is de richtlijn ‘PMDD; evidence based treatment of pre-menstrual disorders’ van onze alliantie organisatie International Association of Premenstrual Disorders, IAPMD www.iapmd.org.
Desondanks is Stichting PMDD Nederland niet aansprakelijk voor de eventuele schade die ontstaat door het gebruik van onze informatie. Dit geschiedt altijd op eigen risico. Vraag altijd advies aan uw arts of een andere gekwalificeerde gezondheidswerker als u vragen heeft over uw gezondheid of een medische aandoening. Negeer nooit het advies van een medische professional en stel onderzoeken niet uit vanwege iets dat u in deze brochure hebt gelezen. Externe (uitgaande) links naar andere websites of educatief materiaal, die niet expliciet door Stichting PMDD Nederland zijn gemaakt, worden op eigen risico gevolgd. Stichting PMDD Nederland is in geen geval verantwoordelijk voor de claims van websites van derden of educatieve aanbieders. Als u denkt dat u een medisch noodgeval hebt, bel dan uw arts, de HAP of 112.

brochure-pmdd-nederland.png
bottom of page