top of page
  • Foto van schrijverSuus

Blog: Mijn hoofd is gewoon weer eens helemaal naar de klote!

Ja het is heerlijk weer! Lekker genieten met de kinderen. Van de zon, van de warme avonden. Van de buitenlucht, van de lachende gezichtjes en de lekker vieze voetjes en handjes als ze in het zand hebben gespeeld.


Och wat waren we hieraan toe. Aan zon! Daar wordt iedereen vrolijk van. Dan kan je net een beetje meer en ga je een beetje harder! De energie stroomt door je lijf.

Maar mijn hoofd is weer eens naar de klote! Echt, ik voel me zwaar kut. Ik doe mijn best, probeer te genieten, te lachen maar het kost veel te veel energie. Ik merk het zelfs als ik met de hond wandel… ik moet nadenken hoe ik de ene voet voor de andere moet zetten…. WAAROM!!


Omdat niemand iets snapt van die hormonen! Omdat niemand zich eens echt afvraagt wat dat betekent! In elk geval zo voel ik me nu!! Kan er niet gewoon eerlijke aandacht naar uitgaan dat dit ondraaglijk is! Dat dit niet te doen is elke maand opnieuw! Dat mijn sociale leven naar de …. gaat.

Nee, ik heb geen zin in mensen, geen zin om met iemand te praten. Mijn hoofd is aan het schreeuwen, mijn lijf spat uit elkaar. Maar niemand ziet het, niemand ziet de frustratie, de struggles, de onmacht, de eenzaamheid…. mijn hoofd is gewoon weer helemaal naar de klote…


Liefs Suus

684 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page