top of page
  • Foto van schrijverSuus

Blog: Mijn hoofd is gewoon weer eens helemaal naar de klote!

Ja het is heerlijk weer! Lekker genieten met de kinderen. Van de zon, van de warme avonden. Van de buitenlucht, van de lachende gezichtjes en de lekker vieze voetjes en handjes als ze in het zand hebben gespeeld.


Och wat waren we hieraan toe. Aan zon! Daar wordt iedereen vrolijk van. Dan kan je net een beetje meer en ga je een beetje harder! De energie stroomt door je lijf.

Maar mijn hoofd is weer eens naar de klote! Echt, ik voel me zwaar kut. Ik doe mijn best, probeer te genieten, te lachen maar het kost veel te veel energie. Ik merk het zelfs als ik met de hond wandel… ik moet nadenken hoe ik de ene voet voor de andere moet zetten…. WAAROM!!


Omdat niemand iets snapt van die hormonen! Omdat niemand zich eens echt afvraagt wat dat betekent! In elk geval zo voel ik me nu!! Kan er niet gewoon eerlijke aandacht naar uitgaan dat dit ondraaglijk is! Dat dit niet te doen is elke maand opnieuw! Dat mijn sociale leven naar de …. gaat.

Nee, ik heb geen zin in mensen, geen zin om met iemand te praten. Mijn hoofd is aan het schreeuwen, mijn lijf spat uit elkaar. Maar niemand ziet het, niemand ziet de frustratie, de struggles, de onmacht, de eenzaamheid…. mijn hoofd is gewoon weer helemaal naar de klote…


Liefs Suus

874 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Guest
Jun 16

Ik vind het heel opmerkelijk en bijzonder dat jij je nog in kan houden! Ik kan dat echt niet, ik maak echt brokken en contacten kapot, omdat ik niet dat chagrijnige en boze en depressieve gevoel kan onderdrukken! Ik lig wel dagen in bed te huilen omdat ik mijn polsen door wil snijden! Gewoon omdat ik dit leven niet meer wil!!!!!!! En dan een huisarts die zegt: maar je weet toch dat het weer voorbij gaat??? Ja, net zo goed als dat ik weet dat het ELKE maand weer komt. Ik heb nog nooit een relatie gehad met iemand die niet hierdoor kapot is gegaan.

Like

Guest
Jan 20

Wat kan ik mij herkennen in wat je schrijft! Dank je wel voor het delen.

Like

Unknown member
Jun 19, 2023

Send email

Like

Unknown member
Jun 19, 2023

Hallo

0041779565800 wahtssap nember

Like
bottom of page