top of page

Welke arts kan mij helpen?

'Welke arts kan mijn helpen' is o.a. een vaak gestelde vraag die wij krijgen van mensen die naar ons uitreiken. Waar zit deze arts die zou kunnen helpen met je PMDD? Hoe komen wij daar meer achter? Daar hebben we elkaar voor nodig. Namens de stichting hebben wij contact gezocht met de patiëntenfederatie Zorgkaart Nederland. Een betrouwbare organisatie, waarin je een consult kunt waarderen van je arts waar je bent geweest.


We hebben goed nieuws!


De aandoening PMDD is sinds 01-03-2022 toegevoegd aan hun waarderingsformulier!


'Patiënten kunnen nu ook waarderingen inzenden voor hun zorgaanbieder en in het formulier bij ‘aandoening’ PMDD selecteren.

Op deze manier kunnen zij ook op deze aandoening zoeken op onze website (als er waarderingen over in zijn gestuurd wordt deze database opgebouwd),' aldus Zorgkaart Nederland.


Mocht je een consult hebben gehad m.b.t. jouw PMDD, laat dit dan blijken via dit waarderingsformulierWe roepen iedereen dan ook op hiervan gebruik te maken zodra je een PMDD consult hebt gehad. Zo komen we er steeds meer achter waar die zorgprofessionals zitten in Nederland die PMDD kennen.


Doen!!

615 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page