top of page

Vertrek Heleen als voorzitter stichting

In Augustus 2020 is Stichting PMDD Nederland opgericht door Heleen Bruil, Patricia Pijnacker en Linda Balk. De afgelopen 2 jaar hebben we ontzettend veel werk verzet en al mooie mijlpalen mogen bereiken.


Helaas heeft Heleen besloten haar werkzaamheden als Voorzitter van Stichting PMDD Nederland neer te leggen. Uiteraard betreuren wij dit nieuws maar steunen wij haar volledig in deze persoonlijke beslissing.

Heleen heeft zich ruim 8 jaar lang, al ver voor de oprichting van Stichting PMDD Nederland, met ziel en zaligheid en volledig vrijwillig, ingezet voor iedereen die te maken krijgt met PMDD. Haar kennis over hormonen, het vrouwenlichaam en PMDD heeft zij breed gedeeld, waar wij erg dankbaar voor zijn.


Voor Heleen breekt een nieuwe fase aan in haar leven waarin zij kiest voor rust en haar gezondheid. Dit betekent dat Heleen haar functie als voorzitter per 17 oktober 2022 zal neerleggen.


Het zittende bestuur (Patricia en Linda) hebben in overleg besloten dat Linda het stokje zal overnemen en per 18 oktober zal aantreden als nieuwe voorzitter. Tijdelijk zal zij een dubbele rol in het bestuur bekleden van zowel voorzitter als penningmeester. De stichting zal op zoek gaan naar een nieuwe penningmeester zodat we weer een bestuur hebben met een oneven aantal bestuursleden. Hier zal op korte termijn een vacature voor worden opengesteld.


Heleen zal op de achtergrond helpen met een correcte overdracht van lopende zaken en is nog tot en met 18 november 2022 bereikbaar via heleen@pmddnederland.nl.


Afscheid nemen hoort helaas bij het leven. We zijn ontzettend dankbaar dat we zoveel mooie ontwikkelingen hebben mogen meemaken met Heleen en danken haar voor haar onophoudelijke inzet, visie en drive. We gaan haar absoluut missen in ons bestuur en stichting maar wensen haar vooral heel veel rust, gezondheid en geluk toe.


Mochten er vragen zijn over dit bericht, neem dan gerust contact op.


Hartelijke groet,

Patricia Pijnacker & Linda Balk

Stichting PMDD Nederland112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page